Covid-19 Nieuws

Beste carnavalisten,

Het zijn bijzondere tijden waarin wij momenteel leven. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben wij besloten om alle activiteiten voor aankomend carnavalsjaar af te gelasten. Dat betekent dat er geen pronkzittingen zullen zijn in november en januari en dat alle activiteiten rondom het carnavalsweekend (inclusief optocht) niet door gaan.  

Deze beslissing nemen wij uiteraard met pijn in het hart maar in de volle overtuiging dat dit het verstandigste is voor ons allemaal. Carnaval is geen feest wat veilig op 1.5 meter gevierd kan worden, het risico op besmettingen is simpelweg te groot. Hierin nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij beseffen heel goed dat dit bericht voor sommige Paverts en Paverinnekes een teleurstelling is, maar vertrouwen op jullie begrip.

Prins Marien I en jeugdprins Tygo I en hun gevolg blijven aan en zullen op de pronkzittingen in het volgend carnavalsjaar aftreden.

Mocht blijken dat begin volgend jaar de situatie dusdanig is veranderd en de regelgeving is versoepeld, gaan wij opnieuw bekijken of er aangepaste activiteiten mogelijk zijn. Indien hierin ontwikkelingen zijn, houden wij jullie uiteraard op de hoogte.

Blijf gezond, en voordat je het weet kunnen wij weer zeggen: ’t Is weer zowiet!

Bestuur c.v. De Paverts