Geen programma 2022

Helaas moeten wij mededelen, dat wij als carnavalsvereniging de Paverts in het weekend van

18 t/m 21 februari geen officieel carnavalsprogramma hebben.

De laatste weken is veelvuldig gesproken met de burgemeester, de plaatselijk horeca en alle betrokken commissies. Carnaval vier je samen en dicht bij elkaar. Zoals de maatregelen nu zijn, is dat niet mogelijk.

Het blijft tot een paar dagen voor ons carnavalsweekend onzeker welke versoepelingen wanneer zullen ingaan. Wat deze versoepelingen ook mogen zijn, ze komen voor ons als carnavalsvereniging te laat.

Aankomend weekend zullen we, binnen de dan geldende maatregelen, aandacht besteden aan de zieken en ouderen in ons Pavertsdarp. Ook zal de traditionele bloemlegging op de graven op het kerkhof doorgang vinden.

Hopelijk komen de aankomende versoepelingen op tijd om toch nog samen carnaval te vieren. Trek dan vooral je boerenkiel aan, hang de carnavalsjas vast klaar. Wat zou het mooi zijn als we elkaar dan nog ergens in Pavertsdarp treffen en kunnen zeggen: “carnaval in Pavertsdarp, zo zie-j ut nörges!”

Als vereniging hebben we dit jaar geen zwart pak aan en geen steek op, maar dat zal een mogelijk carnavalsfeest zeker niet bederven.

Wij hebben er de laatste weken alles aan gedaan om voor jullie, Paverts en Paverinnekes, een mooi alternatief en coronaproof carnavalsprogramma te presenteren. Helaas, het mocht niet zo zijn. Hopelijk hebben jullie daar begrip voor.

Bestuur carnavalsvereniging de Paverts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *