Paverts Blond

Vanmorgen was het zover!

Ruim 400 leden verrast met ons eigen Paverts Blond bier. Zelfs Omroep Gelderland was op bezoek om opnames te maken van dit bijzondere project.

In plaats van de ledenpassen rond te brengen hebben onze bodes dit jaar een biertje rondgebracht! Waarom? Met dit biertje willen we een online proostmoment creëren in het carnavalsweekend. Zo kunnen we dit jaar toch gezamenlijk het glas heffen! Dit proostmoment zal gaan plaatsvinden op zaterdag 6 februari om 20:11 uur. Zet het biertje dus achter slot en grendel in de koelkast en houd onze sociale media kanalen in de gaten voor alle informatie omtrent het proostmoment. Het Paverts Blond bier is gebrouwen door streekbrouwerij Achterhoek en is een heerlijk toegankelijk biertje voor mannen en ja, zelfs de meeste vrouwen die geen bier drinken vinden het ook lekker! Dus voor de vrouwelijke niet-bierdrinkers onder ons: zie het als een uitdaging en proost met ons mee!

Mocht u de vereniging willen steunen dan is er gelegenheid om 3 biertjes in een prachtige cadeauverpakking bij te bestellen, elk biertje met een uniek Zeddams etiket! De kosten hiervan zijn € 11,- euro en de helft hiervan gaat rechtstreeks naar de Paverts.

Het bierpakketje kan je op de volgende manier bestellen:

  1. Stuur een mail naar secretariaat@paverts.nl met je naam en adres en aantal pakketjes dat je wilt bestellen.
  2. Je krijgt een mailtje retour met een bestelnummer en betalingsgegevens. Vermeld het bestelnummer en je naam bij het betalen.
  3. Het bierpakketje wordt bij je thuisbezorgd!

Wij hopen dat veel leden gehoor geven aan deze leuke actie en zo de carnavalsvereniging steunen. Let op: Ook niet-leden kunnen het bierpakketje bestellen, dus zegt het voort en steun zo de vereniging!