Plaatsbespreken Pronkzittingen CV de Paverts

Carnavalsvereniging de Paverts opent het carnavalsseizoen met de presentatie van de nieuwe prins op vrijdag 13 en zaterdag 14 januari 2023.

Het plaatsbespreken is op vrijdag 6 januari inloop vanaf 19:30 uur start 20:00 uur bij Residentie Ruimzicht te Zeddam. Op vertoon van de ledenpas kunnen er plaatsen gereserveerd worden. Ook kunnen er voor beide avonden (mits beschikbaar) toegangskaarten worden gekocht. Deze losse kaarten kosten € 10,00.

De pronkzitting zal in het teken staan van het presenteren van de nieuwe prins van het Pavertsdarp welke zal regeren onder het motto: “T GEET BROÉZE!”. De zaal gaat om 19.15 uur open en de pronkzitting start om 19.41 uur. Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer iedereen verkleed komt!

Op zondagmiddag 15 januari zal de nieuwe jeugdprins(es) van de Paverts worden gepresenteerd. Op deze middag zijn alle Paverts en Paverinnekes samen met alle ouders en andere familieleden vanaf 12.41 uur van harte welkom om de jeugdpronkzitting bij te wonen. Het belooft een geweldige middag te worden met een spannende presentatie en leuke optredens. De zaal is open vanaf 12.11 uur en de toegang is gratis (vol=vol) dus kom op tijd!

Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *