Pronkzittingweekend januari afgelast

Beste Paverts en Paverinnekes,

Zoals aangekondigd zouden wij uiterlijk vandaag laten weten of het pronkzittingweekend van 7, 8 en 9 januari door kan gaan. Inmiddels heeft de overheid de maatregelen betreft het coronavirus verlengd tot en met 14 januari.

Dit heeft ons als bestuur doen besluiten om het pronkzittingweekend niet door te laten gaan. Dit heeft een grote impact op het carnavalsseizoen 2022. Door deze beslissing kunnen wij geen nieuwe hoogheid presenteren voor in 2022. Op deze beslissing zit niemand te wachten, maar we zijn genoodzaakt dit wel te doen. Het presenteren van een nieuwe hoogheid willen wij op een Paverts waardige manier vorm geven. De voorpret, de spanning, de optredens, al deze zaken moet een nieuwe hoogheid dan missen.

Als vereniging zullen wij niet stil zitten en laten wij spoedig van ons horen. Er staat een online evenement in de steigers en de redactie is volop bezig met de nieuwe editie van ’t Pavertsni-js. Voor de jeugd zijn wij achter de schermen aan het kijken wat nog wel mogelijk is in samenwerking met de jeugdcommissie en school. Het bestuur zal ook op een Paverts waardige manier aandacht besteden aan het aftreden van de huidige hoogheid Marien 1e.

Ook voor het carnavalsweekend van 2022 is veel onzeker, maar indien mogelijk zullen wij carnaval vieren in Pavertsdarp. Wij zullen dit communiceren via onze Social Media kanalen en de website. Houdt deze dus in de gaten!

Bestuur C.V. De Paverts